Modultransport

Vi transporterer ikke blot maskiner og byggematerialer, men vi har også stor erfaring med at håndtere og transportere moduler.

Kontakt os angående din opgave

Har du brug for hjælp til at løse en transportopgave med moduler, eller har du spørgsmål herom, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.
Alf Myhre Transport medarbejdere i arbejdstøj

Omhyggelig håndtering

Vi sætter en ære i at behandle de moduler, vi håndterer og transporterer, med sikkerhedsmæssig omhu. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og gør meget ud af at udføre transportopgaven på en måde, hvor modulerne bliver håndteret forsigtigt og på den korrekte måde. På baggrund af dette sikrer vi, at modulerne bliver leveret i samme stand, som da de blev hentet. Ud over afhentning og transport af modulerne, kan vi desuden sikre, at modulerne bliver placeret stabilt og efter kundens ønske.

Levering og opsætning

Indenfor modultransport kan vi være behjælpelig med hele pakken, der angår transporten. Vi klarer alt fra selve transporten til løft med kran, og vi hjælper med opsætning og opklodsning af dine moduler. 

Vi kender til de udfordringer, der kan være ved levering af moduler. Derfor placerer vi med stor nøjagtighed modulerne efter netop dit ønske som kunde. Desuden er vi behjælpelige med opsætning og opklodsning, så modulerne bliver placeret stabilt og sikkert, og så de er helt klargjorte til den videre installation.

Transport af bygning

KONTAKT OS

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en transportopgave, vi skal hjælpe dig med.