Specialtransport

Er godset for højt, langt, bredt eller er det for tungt til en almindelig lastbil? Vi kan hjælpe med en transportløsning, der kan fragte selv det mest besværlige gods.

Kontakt os angående din opgave

Skal vi hjælpe dig med din transportopgave, eller har du brug for vejledning, står vi altid klar til at tage imod din forespørgsel. Har du spørgsmål til en transportopgave med særtransport, står vi også klar til at svare med baggrund i vores store og brede erfaring.
Transport af bygning

Stor erfaring og fleksibilitet

Hos Alf Myhre Transport ApS laver vi rigtig mange transportopgaver med gods, der er klassificeret som specialtransport. Dermed kan vi også bryste os med en stor erfaring indenfor dette område. Ingen transport er for ukurant til os, og vi  udfører særtransport med stor professionalisme indenfor eksempelvis:

  • Maskiner
  • Beholdere
  • Krandele
  • Moduler
  • Og meget, meget mere

 

Vi har erfaring med håndtering og transport af rigtig mange forskellige objekter. Denne erfaring er vigtig, når der er tale om særtransport. Vi har alle sikkerhedsmæssige aspekter i orden både ved håndteringen og transporten af godset. Vi lægger vægt på at udføre opgaverne med stor professionalisme og til den aftalte tid, så kunden kan stole på en tilfredsstillende transport.

Den gode løsning i fokus

Vi har et bredt udvalg af udstyr tilgængeligt til håndteringen og transporten af godset, hvilket gør os i stand til at løse langt de fleste opgaver. Vores store erfaring gør, at vi altid vil være behjælpelige med en god løsning. Med vores mange års erfaring indenfor særtransporter, vil dit gods være i de bedste hænder hos os, og vi sætter en ære i at udføre transportopgaverne til størst mulig tilfredshed hos vores kunder.
Transport af bygning

KONTAKT OS

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en transportopgave, vi skal hjælpe dig med.