Vi tilbyder

Hos Alf Myhre Transport ApS tilbyder vi et bredt sortiment af transportløsninger i både Danmark og Skandinavien.

SERVICES

Hos Alf Myhre Transport ApS tilbyder vi et bredt sortiment af transportløsninger i både Danmark og Skandinavien.

Maskintransport

Uanset om der er tale om en lille havetraktor eller en stor entreprenør -eller landbrugsmaskine, er vi eksperter i transporten.

Krantransport & Hejs

Vi tilbyder at løse et bredt sortiment af transportopgaver, der kræver kran og hejs. Uanset om der er tale om en lille havetraktor eller en stor entreprenør- eller landbrugsmaskine

Specialtransport

Med vores mange års erfaring indenfor særtransporter, vil dit gods være i de bedste hænder hos os, og vi sætter en ære i at udføre transportopgaverne til størst mulig tilfredshed hos vores kunder.

Modultransport

Indenfor modultransport kan vi være behjælpelig med hele pakken, der angår transporten. Vi klarer alt fra selve transporten til løft med kran, og vi hjælper med opsætning og opklodsning af dine moduler.

Alf Myhre Transport chauffør og lastbil

Kontakt os angående din opgave

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil booke os til en transportopgave, har spørgsmål hertil eller har behov for en snak om, hvilken transportform, der er den bedste for lige netop din transportopgave. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål, vejlede og hjælpe med at finde frem til den rigtige løsning.

Sikkerheden i orden

Det er naturligvis vigtigt for os, at håndteringen af din transportopgave foregår med sikkerheden i orden. Vi indhenter de nødvendige sikkerhedsgodkendelser, og vi har også selv erfaring med diverse sikkerhedsprotokoller, der er omkring især specialtransport. Ved at have fokus på sikkerheden, sikrer vi både, at der ikke sker skader på det, der skal transporteres, men også at der ikke sker ulykker i forbindelse med af- og pålæsning samt under selve transporten. Vores erfarne medarbejdere har stor ekspertise i dette og gør en dyd ud af at udføre deres arbejde på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Samtidig er de meget opmærksomme på, at godset i transportopgaven kommer helt skadesfrit fra A til B.
Alf Myhre Transport chauffør og lastbil
Alf Myhre Transport pålæsning af container

Stor fleksibilitet

På grund af vores store erfaring med transport af mange forskellige emner, kan vi tilbyde et bredt udvalg af transportmuligheder. Den store bredde i de emner, vi kan transportere, består af alt fra havetraktorer, byggematerialer, landbrugsmaskiner og moduler til diverse opgaver, der kræver særtransport. Vi gør en dyd ud af at ankomme med det rette udstyr til den specifikke opgave, så vi kan løse netop din transportopgave på bedst mulige vis.

Når du vælger os, kan du forvente en sikker transport med levering til aftalt tid. Vi gør en dyd ud af, at overholde de aftaler vi laver. Samtidig er det vigtigt for os, at transportløsningen bliver den helt rigtige til lige netop din opgave. Dette er for at sikre dig som kunde bedst muligt og for at udføre opgaven på den mest hensigtsmæssige måde.

KONTAKT OS

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en transportopgave, vi skal hjælpe dig med.