Krantransport & Hejs

Vi værdsætter at kunne være fleksible for vores kunder. Denne fleksibilitet har vi sikret gennem en bred vognpark og mange års erfaring indenfor transport med kran og hejs.

Kontakt os angående din opgave

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har en transportopgave med kran og hejs, der skal løses. Vi står altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål eller vejlede i den transportløsning, du har brug for. Vores dygtige medarbejdere har en bred erfaring, og vi kan derfor levere en god transportløsning til mange forskelligartede opgaver.
Transport af bygning

Fleksibel vognpark

Vi besidder en flåde af 8 kranlastbiler fra 30 tonsmeter til 150 tonsmeter. Med denne flåde gør vi os fleksible til lynhurtigt at kunne løse mange forskellige opgaver i hele Danmark og Skandinavien. Vi kan desuden løse opgaver af mange forskellige typer med den store variation i vores kranlastbiler. Denne fleksibilitet er vigtig for os, da det hjælper os til at kunne imødekomme vores kunders ønsker og være klar til transportopgaver med kort varsel.

Varierede opgaver

Med vores kranlastbiler kan vi bl.a. varetage transportopgaver bestående i flytning af: 

  • Facader
  • Containere
  • Landbrugsmaskiner
  • Byggematerialer
  • og meget, meget mere.

 

Vores erfarne kranførere kan klare enhver opgave indenfor hejs med lastbilen. Heri består bl.a. glas m/ vakuumsug, facader, altaner kviste/karnapper mm. Dette klarer vores medarbejdere med en erfaring og professionalisme, der sikrer sikkerheden for din transportopgave. Vi tilbyder dermed at løse et bredt sortiment af transportopgaver, der kræver kran og hejs.

Alf Myhre Transport lastbiler
Alf Myhre Transport lastbil til særtransport

Udstyr og sikkerhed

Det er vigtigt for os, at de opgaver, vi løser, bliver løst med det rette udstyr og med sikkerheden for øje. På denne måde sørger vi for, at sikkerheden er i orden for både at undgå ulykker, men også for at sørge for at det aktuelle gods bliver fragtet sikkert fra A til B, og der ikke sker skader under af- og pålæsning. Vores store og brede erfaring sikrer dig som kunde, så du trygt kan henvende dig til os, hvis du skal bruge en krantransport.

KONTAKT OS

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en transportopgave, vi skal hjælpe dig med.