Om os

Alf Myhre Transport ApS er et transportfirma med stor erfaring indenfor maskintransport, krantransport og særtransport. Vores team består af engagerede medarbejdere med mange års erfaring og med stor stolthed for erhvervet.
Afkrydsning ikon

Kunden i fokus

Hos os er der stor fokus på god service leveret med et godt humør. Vi har mange års erfaring med transport af mange forskellige typer gods, og du er derfor sikret en kompetent og professionel samarbejdspartner, hvis du vælger os til din transportopgave.

Vi forstår vigtigheden af, at vores vognmand leverer til tiden, og vi sætter en ære i altid at være punktlige. Desuden er fleksibilitet vigtigt for os. Idet vi udfører mange forskellige opgaver, er vi også vant til at møde kunder med mange forskellige krav og ønsker. Af samme grund sørger vi altid for at medbringe og anvende det rigtige udstyr til opgaven. Dette sikrer, at vi løser opgaven på bedste vis, så vores kunder får den mest tilfredsstillende oplevelse.

Vi er motiverede for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse uanset opgavens størrelse og art. For os er kundernes tilfredshed alfa og omega. Vi fokuserer derfor på at møde vores kunder med godt humør samtidig med, at vi arbejder professionelt med opgaven. Dette har gennem tiden tydeligt vist sig på kundernes positive feedback.
Alf Myhre Transport medarbejder

Vores profil

I 1996 grundlagde vognmand Alf Myhre transportfirmaet. Efter mange års godt samarbejde med vognmand Emil V. Overgaard, tegnes firmaet Alf Myhre Transport ApS i januar 2020. Dette firma ejes og drives idag af Emil V. Overgaard. 

Allerede som 21-årig startede Emil V. Overgaard som vognmand i 2012. Trods sin unge alder, havde han allerede 12 års erfaring med sig, da han i 2020 satte sig bag skrivebordet. Med Emil V. Overgaard bag roret er firmaet vokset støt, og Alf Myhre Transport ApS beskæftiger i dag 20 dygtige ansatte. Det er i dag stadig den gode service med et godt humør og tilfredse kunder, der er i fokus.

KONTAKT OS

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en transportopgave, vi skal hjælpe dig med.