Maskintransport

Uanset om der er tale om en lille havetraktor eller en stor entreprenør- eller landbrugsmaskine, er vi eksperter i transporten. Vi vægter en sikker transport med erfaren håndtering og levering til tiden.

Kontakt os angående din opgave

Ingen opgaver er for store eller for små for os. Vi flytter maskiner i alle størrelser lige fra den lille havetraktor til den store gravemaskine. Med vores store erfaring sørger vi for en sikker transport, og vi sørger for levering til tiden. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en maskintransport, vi skal hjælpe dig med.

Alf Myhre Transport pålæsning af container

Bred ekspertise

Vi tilbyder alt indenfor transport af entreprenør- og landbrugsmaskiner i hele Skandinavien. Eksempler på vores store bredde i transportopgaver er: 

  • Entreprenørmaskiner
  • Traktorer
  • Mejetærskere
  • Gyllevogne
  • Og mange flere

 

Vi tilbyder desuden transport med kran til af- og pålæsning af eksempelvis landbrugsmaskiner. Dette kan du læse mere om på siden “Krantransport og Hejs” hvor netop denne transporttype er beskrevet. Du kan forvente en professionel service med godt humør, hvor vores erfarne medarbejdere leverer til tiden og har fokus på sikkerheden.

Stor og fleksibel vognpark

Vores vognpark til anvendelse ved maskintransport består af 17 lastbiler. Med disse lastbiler kan vi yde en fleksibel og hurtig service i hele landet, hvor vi har mulighed for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Samtidig har vi mulighed for at løse opgaver i Skandinavien. Vi lægger stor vægt på at kunne udføre maskintransport med kort varsel, da vi ved, at vores kunder også er afhængige af at kunne levere til tiden. Løsningen af dette behov har derfor høj prioritet hos os og sammen med et krav om, at vi overholder de aftalte tider, er det et område, vi lægger fokus på.
Pålæsning af container på lastbil

KONTAKT OS

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en transportopgave, vi skal hjælpe dig med.